telephone
logo camperverhuur bedrijf camper experience

WAAROM KIEZEN VOOR CAMPER EXPERIENCE?

Wat zijn de voordelen van een professionele camperverhuurder zoals wij t.o.v. particuliere verhuurder of platforms? Zes redenen om bij ons een camper te huren!

  1. 10 jaar ervaring

Camper Experience viert dit jaar haar 10-jarig bestaan! Dankzij deze uitgebreide ervaring met het professioneel verhuren van campers weten wij precies wat belangrijk is bij camperverhuur. We hebben inmiddels ruim 5.000 klanten met plezier zien vertrekken en terugkomen. Daar hebben we niet alleen van geleerd, we zijn er ook door geïnspireerd! We zijn altijd op zoek naar grote én kleine dingen om jouw vakantie met onze Volkswagen campers beter, leuker en mooier te maken. Daar hebben wij plezier in en dat merken onze klanten. Onze gepassioneerde medewerkers doen hun uiterste best om ons serviceniveau continu te verbeteren. Daarnaast hebben we zelf veel gereisd met campers, waardoor we als geen ander weten dat hoeveel waard het is om met een veilige, goed onderhouden, schone camper op pad te gaan. Een Volkswagen camper huren moet het ultieme vakantiegevoel geven, zonder zorgen.

  1. Liefde voor Volkswagen campers

Als wij niet zo gek op Volkswagen campers zouden zijn, hoe kunnen we dat overbrengen op jou als klant? Het begint al bij aankoop van elke camper. Voordat we er eentje aankopen, rijden we er eerst zelf uitgebreid mee rond. We gebruiken daarbij al onze zintuigen: we voelen, ruiken, proeven, kijken en luisteren. Die beleving is essentieel. We vragen ons altijd af: hoe voel ik me als ik in deze camper rijd?

Vanzelfsprekend moet de camper goed functioneren, maar motorisch en mechanisch kunnen we eigenlijk alles repareren, want onze monteurs in onze eigen werkplaats doen niks liever dan sleutelen aan Volkswagen campers.

Waar we uitgebreid naar kijken is het interieur, omdat we weten dat dit voor onze klanten een belangrijk onderdeel is als ze een camper huren. Zijn de matrassen goed te reinigen? Is het dashboard netjes? Werkt het in- uitklappen van het bankbed goed? Zijn de gordijnen heel? Zijn er gekke dingen die een vorige eigenaar mooi vond, maar die er misschien beter uit kunnen?

Als een camper voor al onze tests is geslaagd, gaat ie mee naar onze loods in Montfoort!

  1. Originele fabriekscampers

Wij willen alleen het beste. En het leukste! Daarom verhuren we alleen Volkswagen fabriekscampers. Dit zijn campers die vanaf dag één van hun leven zijn ingericht met een origineel Westfalia camper interieur. Het gaat zo: een nieuwe Volkswagen bus rolt uit de fabriek en wordt direct naar de fabriek van interieurbouwer Westfalia gereden om te worden omgebouwd tot camper. Groot voordeel hiervan is dat ontwerpers uitgebreid hebben nagedacht hoe ze het interieur zo praktisch, handig en degelijk kunnen fabriceren, zodat het lang mee gaat. Het is ongelofelijk hoe goed Westfalia interieurs er na 10, 20 of soms 30 jaar nog uit zien! En doordat alles op dezelfde plek zit, zoals bijvoorbeeld elektra, is het ook makkelijk voor ons om een eventuele storing op te lossen en onderdelen op voorraad te hebben liggen.

Een uitgebreid artikel over de voordelen van fabriekscampers vind je hier.

  1. Persoonlijk contact

Het klinkt cliché, maar wij nemen het heel serieus: de klant staat voorop! Ook wij worden blij van iedere tevreden klant, zelfs onze campers worden er blij van 🙂 We vinden het ontzettend belangrijk om onze klanten goed en persoonlijk te informeren. Daarom krijg je voor vertrek met je gehuurde camper een uitgebreide video-instructie, een map met allerlei tips voor een fijne camper vakantie en een uitgebreide camper handleiding. Zo ga je goed voorbereid en met een prettig gevoel op vakantie!

Overweeg je een camper bij ons te huren, kom dan naar één van onze kijkdagen in de winter. Je kan de verschillende campertypes dan uitgebreid bekijken, van binnen en van buiten! Onze Volkswagen campers staan klaar om bewonderd te worden. Wedden dat je op slag verliefd wordt? Er is ruimte voor al je vragen en je kunt persoonlijk kennis maken met onze medewerkers, en andere klanten die bij ons een camper huren. Houd onze homepage en Facebook-pagina in de gaten voor actuele data. Wees welkom!

  1. Uitgekiende procedures voor ieder vertrek

Voordat we een camper meegeven aan de volgende avonturiers, doen we een zorgvuldige, uitgebreide en liefdevolle controle. De meeste klanten komen terug op vrijdagmiddag, terwijl de volgende klanten vaak op zaterdag weer op reis gaan. Op zo’n vrijdag werken we met 6 medewerkers om te zorgen dat alle campers die weer op vakantie gaan perfect in orde zijn!

Als onze klanten terugkomen van hun camper vakantie, willen we niet alleen weten hoe hun vakantie was, maar ook of alles goed is met de camper en of ze tevreden zijn over onze service. Deze opmerkingen zetten we in een online logboek, waar alle medewerkers toegang toe hebben. Zo kunnen we onze service blijven verbeteren.

Eigenaar en oprichter Ralph Manck maakt vervolgens met iedere camper een testrit over binnenwegen, stadswegen en snelwegen. Met zijn 10 jaar rijervaring in alle types Volkswagen campers – van T2 tot T5 – weet hij exact hoe een bepaald type zou moeten rijden, remmen, optrekken of sturen. Zijn opmerkingen zet hij in hetzelfde online systeem. Daarna gaat de camper de brug op in onze werkplaats en kijkt één van onze monteur hem helemaal na aan de hand van een checklist. Hij herstelt waar nodig en vervolgens werkt hij de aandachtspunten uit het logboek af. Uiteraard checkt hij tot slot de bandenspanning, het oliepeil, het koelvloeistofpeil en de verlichting.

De volgende stap verzorgt één van onze klantcoördinatoren Louise of Yvette. Zij checken of alles in de camper ligt wat nodig is (gevarendriehoek, hesjes, reservelampjes, zekeringen, parkeerschijf, krik, evt. gasnippels, stroomkabel met adapters, kabel voor aansluiting radio/telefoon).  Vervolgens gaat de camper door naar ons schoonmaakteam Joek en Yvonne. Zij zorgen dat hij fris klaar staat voor de volgende klant.

Al deze stappen leggen we vast op een checklist-kaart, die we aan de zijruit van de bestuurder hangen, zodat je als klant kunt zien dat we alles hebben gedaan om de camper in optimale staat te brengen voor de volgende campertrip. Door deze protocollen zijn onze campers uitermate goed uitgerust voor een onbezorgde campervakantie!

  1. Uitgebreide controle winterperiode

In de winter zijn onze monteurs druk in de weer om onze huurcampers van top tot teen na te kijken, zowel motorisch en mechanisch als qua techniek van bijvoorbeeld de koelkast en de standkachel. Zij controleren alle campers aan de hand van de total camper check. Als dit gedaan is maakt Ralph dezelfde testrit zoals eerder uitgelegd. Elke eventuele afwijking geeft hij door aan de monteurs, die dit uiteraard direct verhelpen. Verhuurders op platformen die campers van particulieren aanbieden kunnen dit soort controles nauwelijks verzorgen, waardoor de kans op storingen of pechgevallen op vakantie veel groter zijn.

We hopen je gauw te ontmoeten om ook jou een fijne campervakantie te bezorgen!

Lees ook het uitgebreide interview met oprichter Ralph Manck.

Vragen? Bel 030-2232957 of stuur een mailtje