telephone
Gecertificeerde en door RDW goedgekeurde set up Deskundige elektrotechnische monteurs Maak een proefrit in onze elektrische T3

Waarom elektrisch?

De wereld verandert. Onderweg naar een schone planeet ontkomen we er niet aan dat diesel- en benzinemotoren gaan verdwijnen. Wij als camperspecialist weten als geen ander dat de toekomst van mobiliteit elektrisch is, ook voor campers! Jij als liefhebber van klassieke campers zal dus ook op zoek moeten naar alternatieven… Of je laat je camper/bus transformeren naar een toekomstbestendig model! Bij Camper Electric doen we precies dat: we geven klassieke Volkswagen campers de juiste make-over. Zo reis je de komende decennia stil, schoon en veilig door Europa!

Vraag direct een proefrit aan met onze Green Machine!

 

 

 

Passie voor Volkswagen campers

Onze hoofdmonteur Nisty heeft enorm veel kennis van en ervaring met elektrische systemen. Zo maakte en monteerde hij bij een vliegtuigbouwer diverse instrumentenpanelen en draadbomen. Daarnaast werkt hij nu al zo’n 20 jaar aan Volkswagens en de laatste 5 jaar bijna alleen maar aan T3 en T4 bussen/campers. Verder weten wij als bedrijf inmiddels natuurlijk als geen ander wat belangrijk is bij het reizen met een camper! Bij ons ben je dus aan het juiste adres.

Kan ik je helpen?

Bel Nisty: 06-39662006 of stuur een e-mail

Mail Nisty