telephone
Gecertificeerde en door RDW goedgekeurde set up Deskundige elektrotechnische monteurs Maak een proefrit in onze elektrische T3

Waarom elektrisch?

De wereld verandert, waardoor diesel- en benzinemotoren gaan verdwijnen. Daarom is het tijd voor vernieuwing, ook op het gebied van campers! Wij als camperliefhebbers zullen dus ook op zoek moeten naar creatieve mogelijkheden. Heb jij een T3 camper of nus? Dan bieden wij jou nu de kans om jouw camper/bus te laten transformeren naar een toekomstbestendig model. Camper Electric, onderdeel van Camper Experience, geeft deze klassieke Volkswagen campers een complete make-over, zonder die unieke camper-beleving te verliezen en met een extra positief gevoel! Geweldig toch? Zo reis je de komende decennia stil, groen en veilig door Europa.

 

 

 

Passie voor Volkswagen campers

Onze hoofdmonteur Nisty heeft enorm veel kennis van en ervaring met elektrische systemen. Zo maakte en monteerde hij bij een vliegtuigbouwer diverse instrumentenpanelen en draadbomen. Daarnaast werkt hij nu al zo’n 20 jaar aan Volkswagens en de laatste 5 jaar bijna alleen maar aan T3 en T4 bussen/campers. Verder weten wij als bedrijf inmiddels natuurlijk als geen ander wat belangrijk is bij het reizen met een camper! Bij ons ben je dus aan het juiste adres.

Kan ik je helpen?

Bel Nisty: 06-39662006 of stuur een e-mail

Mail Nisty