wapperende haren uit raam van een T2 Westfalia camper

Over ons

Camper Experience is een jong en gedreven bedrijf. We zijn zelf enorme camperfans. Na een aantal jaren met een tent gereisd te hebben, ontdekten we de voordelen van een camper. Het veranderlijke weer omzeil je gemakkelijk door verder te toeren, zonder een natte tent te hoeven opbreken. Je hebt altijd alle spullen bij je, dus een spontane picknick op een idyllisch plekje is zo geregeld. En is ook heerlijk dat je kunt koken in de camper en dat je s avonds lekker warm en droog kunt slapen. Kortom: avontuurlijk, maar met de nodige gemakken.

Bij Camper Experience vinden we kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Je kunt bij ons dan ook alleen Westfalia fabriekscampers huren; Deze Duitse camperbouwer is marktleider in Europa en staat voor topkwaliteit, degelijkheid en tegelijkertijd een leuk design.

We doen al het onderhoud zelf in onze professionele werkplaats. Onze monteur is gespecialiseerd in Volkswagen campers. We zorgen ervoor dat de campers in een zeer goede conditie meegaan op vakantie. Mocht je onderweg toch hulp nodig hebben: met 1 telefoontje komt de hulpdienst van SOS International. Alle campers zijn namelijk via SOS International verzekerd van pech, sleephulp en vervangend vervoer in heel Europa.

Veiligheid vinden we ook belangrijk: daarom hebben alle campers zowel voorin als achterin gordels.

Wij houden erg van flexibiliteit en meedenken, dus mocht je net even wat anders willen dan gangbaar, bel ons dan even (030-2232957)!