telephone
vrouw met wapperende haren uit raam van een retro T2 Westfalia camper

Over ons

Camper Experience is een gepassioneerd, gedreven en deskundig bedrijf, met ruim 10 jaar ervaring in het verhuren, verkopen en onderhouden van Volkswagen campers. Ontstaan vanuit liefde voor Volkswagen campers, want die vinden wij persoonlijk het allerleukste. Ook wij zijn dol op kamperen. Als kampeersliefhebbers en camper-fans zien wij onszelf als geboren reizigers, avonturiers en free spirits. En dat willen we graag delen.

Alleen originele fabriekscampers

Bij Camper Experience vinden we kwaliteit en betrouwbaarheid heel belangrijk. Je kunt bij ons dan ook alleen Westfalia fabriekscampers huren; deze Duitse camperbouwer is marktleider in Europa en staat voor topkwaliteit, degelijkheid en natuurlijk dat herkenbare leuke design.

Betrouwbaar en veilig

Al het onderhoud doen wij zelf in onze eigen werkplaats in Montfoort. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Volkswagen campers en dat merk je. Zij zorgen ervoor dat alle campers altijd in een goede conditie meegaan op jouw vakantie! Mocht je onderweg toch hulp nodig hebben, dan staat met één telefoontje de hulpdienst van SOS International voor je klaar. Al onze campers zijn verzekerd voor pech, sleephulp en vervangend vervoer in heel Europa. Dat vinden wij vanzelfsprekend. En veiligheid staat bij ons voorop: daarom hebben alle campers gordels, zowel voor- als achterin.

Persoonlijk

Bij Camper Experience geloven we in een persoonlijke benadering, want iedereen is uniek.
Dus wil je het net even anders? Geef het aan!

Je bent bij ons welkom voor:

camper huren       |       camper kopen       |      camper onderhoud


Wij wensen je een heerlijke vakantie, vol vrijheid, avontuur & romantiek.
Het Camper Experience team: Louise, Yvette, Nisty, Han en Ralph.


Vragen?

Wij zijn er voor jou. Neem contact met ons op via:
030-2232957 | e-mail