telephone
onderhoud aan een volkswagen camper in beeld

APK, storingen en reparaties

Bij Camper Experience begrijpen wij als geen ander dat een bus/camper goed onderhouden moet worden en regelmatig moet worden gecheckt of alles nog goed werkt. Daarom zorgen wij goed voor onze campers, want zonder onze liefde en aandacht worden zij niet zo oud 😉 Als je in het buitenland op vakantie bent en er gebeurt iets met je (eigen) camper, maken garages gretig gebruik van jouw grote wens om weer zo snel mogelijk de weg op te kunnen en rekenen vaak hoge tarieven.

Daarom is ons advies: zorg goed voor je camper. Beter voorkomen dan genezen! Wij als Volkswagen camper specialist hebben alle kennis in huis van het onderhoud van deze prachtige VW campers. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Alle campers die wij verhuren, hebben wij altijd in onze eigen werkplaats onderhouden door onze ervaren, gespecialiseerde en bovenal gepassioneerde Volkswagen monteurs. Bovendien hebben wij enorm veel kennis van unieke interieur van het merk Westfalia.

Uitgebreide controles

Om te zorgen dat onze eigen Volkswagen campers fit aan hun reisjes te laten beginnen, doen we in het laagseizoen altijd een groot aantal controles, tests en checks. Laat jouw camper, ruim voor vertrek, ook zorgvuldig door ons nakijken! We werken speciaal ontworpen checklists af en doen allerlei controles die niet onder een standaard APK of grote beurt vallen. Afhankelijk van welk pakket je kiest, kijken we zowel naar mechanische als motorische onderdelen en naar het interieur – van de koelkast tot aan het hefdakdoek. Daarna bespreken we onze bevindingen met jou. Jij beslist welke eventuele reparaties je gedaan wilt hebben.

Kies uit de Total Bus CheckTotal Camper Check en Vakantie Check.

APK keuring en Onderhoudsbeurt

Is het tijd dat jouw bus/camper toe een goede onderhoudsbeurt of APK keuring krijgt? Neem contact met ons op en maak een afsspraak! Plan dit ruim voor je vakantie.

Motor of versnellingsbak stuk?

Als de motor of versnellingsbak van je bus/camper stuk is, kun je geen kant op. Camper Experience heeft ruime ervaring met het vervangen hiervan. Wij werken samen met de beste leveranciers en alleen onze eigen VW specialist doet de uit- en inbouw van deze twee essentiële onderdelen.

Aankoopkeuring

Sta je op het punt een camper te kopen bij een particulier? Kom dan bij ons langs voor een Total Bus Check, als aankoopkeuring. Zo heb je meer zekerheid dat je een kwalitatief goede camper koopt. Of je kunt natuurlijk gewoon bij ons een camper kopen.

Schade gereden?

Wij hebben al jaren een goede samenwerking met een schadeherstelbedrijf vlakbij onze werkplaats. Daardoor kunnen we zeer scherpe prijzen bieden voor onze klanten. Je kunt je camper dus ook via ons laten repareren als je schade hebt.

Overige services

We leveren, monteren en repareren de volgende onderdelen:

  • Luifels en fietsenrekken
  • Koelkasten
  • Porta potti toiletten
  • Muggengordijnen
  • Standkachels


Wij staan voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.
030-2232957 | e-mail