telephone
Dé specialist in Volkswagen bussen en campers Gepassioneerde monteurs Mogelijkheid tot meekijken bij Total Bus Check

Specialist in onderhoud Volkswagen campers

Bij ons kan je ook terecht voor onderhoud aan je eigen Volkswagen bus of camper. Als VW-liefhebbers weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een betrouwbare (bus)camper te hebben! Het kan je vakantie maken of breken.

Al onze huurcampers worden altijd door onze gespecialiseerde, ervaren monteurs in onze eigen werkplaats met kennis én liefde verzorgd. Maak gebruik van onze expertise door je camper te laten controleren via één van onze pakketten, die je hiernaast ziet. Je kan ook bij ons terecht voor regulier onderhoud, zoals APK keuringen, grote en kleine beurten en diverse reparaties.

Gedurende de coronacrisis hanteren we een speciale ‘Corona Werkwijze’ voor onze onderhouds- en reparatieafdeling om zowel jou als onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen. Lees hier hoe wij dit doen. 

onze monteur nisty vult olie bij in een T3
Kan ik je helpen?

Bel Nisty: 06-39662006 of stuur een e-mail

Mail Nisty

Passie voor Volkswagen campers

Nisty van Roekel is onze werkplaatschef met een enorme passie voor VW campers. Hij werkt al meer dan 20 jaar in de branche, bij Volkswagen dealers als 1e monteur en zelfs als één van de weinige in Nederland als diagnostisch specialist. Hij heeft echt óveral een oplossing voor! Dat kan alleen als je een waanzinnig inzicht hebt in hoe dingen technisch werken, in plaats van trucjes uit een boek te leren. Maak een praatje met hem als je je camper komt brengen en ervaar het zelf!