telephone
Dé specialist in Volkswagen bussen en campers Gepassioneerde monteurs Mogelijkheid tot meekijken bij Total Bus Check

Specialist in onderhoud Volkswagen campers

Bij ons ben je aan het juiste adres voor onderhoud aan jouw eigen Volkswagen bus of camper. Als VW-liefhebbers weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een betrouwbare (bus)camper te hebben! Het kan je vakantie maken of breken. Liever op reis met een veilig gevoel. Daar hebben we je graag bij!

Al onze huurcampers worden altijd door onze eigen gespecialiseerde, ervaren monteurs in onze eigen werkplaats met kennis én liefde verzorgd. Maak gebruik van onze expertise door je camper te laten controleren via één van onze pakketten, die je hiernaast ziet. Je kan ook bij ons terecht voor regulier onderhoud, zoals APK keuringen, grote en kleine beurten en diverse reparaties.

onze monteur nisty vult olie bij in een T3
Kan ik je helpen?

Bel Nisty: 06-39662006 of stuur een e-mail

Mail Nisty

Maak kennis met onze monteur Nisty

Nisty van Roekel is onze werkplaatschef en heeft een ontzettende passie voor Volkswagen campers. Al meer dan 20 jaar werkt hij in de branche, bij Volkswagen dealers als 1e monteur en zelfs als één van de weinige in Nederland als diagnostisch specialist. Hij heeft echt óveral een oplossing voor! Dat kan alleen als je een waanzinnig inzicht hebt in hoe dingen technisch werken, in plaats van trucjes uit een boek te leren. Schroom niet om een praatje met hem te maken als je je camper komt halen of brengen en ervaar het zelf!