telephone
Retro Volkswagen t2 in noorwegen, bij een fjord kamperen
De leukste Volkswagen campers huren!
Check hier onze super last-minute aanbiedingen!
meer info

Een camper huren
bij Camper Experience

Wil jij zo’n charmante Volkswagen camper huren? Bij ons kan je kiezen uit allerlei formaten, stijlen en kleuren! Ga jij voor de klassieke VW T3? Of de oerdegelijke VW T4 of juist de moderne VW T5. Al onze modellen hebben zo hun voordelen. Dus wil jij een Volkswagen camper huren bij Camper Experience? Kijk welke campertypes beschikbaar zijn en start direct met de voorpret voor je reis!

check onze prijzen
Kan ik je helpen?

Bel Marijn: 030-2232957 of stuur een e-mail

Mail Marijn
Originele campers 24/7 pechhulp in Europa Geen reserveringskosten Auto gratis parkeren

Volkswagen T2 camper huren

Beleef het ultieme seventies gevoel met het huren van de Volkswagen T2 camper! Wie is er nou níet verliefd op dit charmante retro model? Je zal merken dat de leuke T2 een enorme aantrekkingskracht heeft op je omgeving, dus je rijdt met een trots gevoel rond. Bovendien is de binnenkant verrassend praktisch: er zit een koelkast en kooktoestel in en een handig kraantje. Deze camper is vooral geschikt als je niet al te ver op reis gaat.

poseren op het dak van onze blauwe retro Westfalia T2 camper
camperverhuur vanuit Nederland, beleef een unieke campervakantie

Volkswagen T3, T4, T5 camper huren

Wat reizen met een camper zo fantastisch maakt, is het gevoel van vrijheid. De verschillen zitten ‘m vooral in het comfort en de inrichting. Een T3 of T4 Volkswagen camper huren betekent meer comfort dan de T2, zonder de avontuurlijke spirit te verliezen. Deze buscampers hebben veel bergruimte en er zijn ook nog eens 2 bedden voor in totaal 4 personen! Ze zijn uitgerust met een kooktoestel, kraan, kachel en koelkast.

Je kan ook een VW T5 camper huren. Deze nóg nieuwere camper biedt veel rijcomfort dankzij cruise control en het interieur is hartstikke nieuw. Bovendien heeft deze camper airco. Heerlijk!