telephone
Retro Volkswagen t2 in noorwegen, bij een fjord kamperen
De leukste Volkswagen campers huren!
Check hier onze super last-minute aanbiedingen!
meer info

Een camper huren
bij Camper Experience

Ben jij klaar voor avontuur en wil je een camper huren? Kies dan voor een Volkswagen camper. Bij Camper Experience zijn we zelf ook gek op VW campers en daarom hebben we ze in diverse modellen en kleuren. Het is aan jou of je gaat voor retro of modern en of je lekker knus wilt of juist meer ruimte nodig hebt. Al onze modellen hebben hun eigen karakter: de VW T3, VW T4 en VW T5. Ga op zoek naar zo’n leuk huisje op wielen dat bij jou past en en begin met de voorpret! Een camper huren bij Camper Experience is plezier gegarandeerd. Kijk direct welke campertypes beschikbaar zijn!

check onze prijzen
Kan ik je helpen?

Bel Marijn: 030-2232957 of stuur een e-mail

Mail Marijn
Originele campers 24/7 pechhulp in Europa Geen reserveringskosten Auto gratis parkeren

Volkswagen T2 camper

Wie is er nou níet verliefd op dit charmante retro model, de Volkswagen T2 camper? Deze leuke camper heeft een enorme aantrekkingskracht heeft op de omgeving. Bovendien is de binnenkant verrassend praktisch. Deze camper is vooral geschikt als je niet al te ver op reis gaat. Helaas verhuren wij de T2 niet meer.

poseren op het dak van onze blauwe retro Westfalia T2 camper
camperverhuur vanuit Nederland, beleef een unieke campervakantie

Volkswagen T3, T4, T5 camper huren

In iedere camper ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Maar hoe maak je je keuze voor welk model? De verschillen vind je vooral in comfort en inrichting. Bij een T3 Volkswagen camper en T4 Volkswagen camper heb je meer comfort dan bij de oudere retro modellen (die verhuren we niet meer helaas), maar zónder de avontuurlijke spirit te verliezen! De T3 en T4 campers hebben verrassend veel bergruimte en er zitten 2 bedden voor in totaal 4 personen. Ook hebben ze een kooktoestel, kraantje, verwarming en koelkast.

Wil je liever een VW T5 camper huren? Bij deze nieuwere camper geniet je van meer rijcomfort dankzij cruise control en airco. En het interieur is hartstikke nieuw!