telephone
Retro Volkswagen t2 in noorwegen, bij een fjord kamperen
De leukste Volkswagen campers huren!
Veilig een camper huren tijdens Corona crisis door aangepaste werkwijze!
meer info

Een camper huren
bij Camper Experience

Bij ons kun je ruim 30 verschillende Volkswagen Westfalia campers huren in allerlei modellen en kleuren: de retro VW T2, de charmante VW T3, de degelijke VW T4 en de moderne VW T5. Daarnaast verhuurt Camper Experience ook Ford Nugget campers, en als je een nóg ruimere camper wilt, huur je een Fiat McLouis. Ieder model heeft zo zijn voordelen. Wil je zo’n Volkswagen camper huren? Kijk welke campertypes beschikbaar zijn in ons zoek & boek systeem en start meteen met de voorpret voor je vakantie!

check onze prijzen
Kan ik je helpen?

Bel Louise: 030-2232957 of stuur een e-mail

Mail Louise
Originele campers 24/7 pechhulp in Europa Geen reserveringskosten Auto gratis parkeren

VW T2 camper huren
de voordelen

Een retro Volkswagen T2 campervan huren doe je natuurlijk vanwege zijn looks! Want met het huren van een T2 camper beleef je het ultieme seventies-gevoel. Op vakantie zullen andere weggebruikers en kampeerders enthousiast hun duim naar je opsteken! Zit jij daar even trots achter het stuur. De T2 camper is ook praktisch, er zit bijvoorbeeld een kraantje, koelkast en kooktoestel in. En in onze eigen werkplaats in Montfoort zorgen we heel goed voor deze oude besjes, eh busjes!

 

poseren op het dak van onze blauwe retro Westfalia T2 camper
camperverhuur vanuit Nederland, beleef een unieke campervakantie

VW T3, T4, T5 camper huren
de voordelen

Een T3 of T4 camper huren zorgt voor hetzelfde, heerlijke gevoel van vrijheid als een T2 camper. Wel zijn deze nieuwere buscampers nóg praktischer ingericht en comfortabeler. Ook in deze campers vind je allerlei handige faciliteiten als een kraantje, kooktoestel, kachel en koelkast. Alle type T3 en T4 Volkswagen campers hebben 2 bedden voor in totaal 4 personen. Ze beschikken over veel bergruimte. Wel zo handig!

Liever een VW T5 camper huren? Dan geniet je van veel rijcomfort dankzij cruise control en airco. En het interieur is spiksplinternieuw!