t2 in noorwegen

Huur een camper
bij Camper Experience

Bij ons kun je ruim 30 verschillende Volkswagen Westfalia campers huren in allerlei modellen en kleuren: de retro VW T2, de charmante VW T3, de degelijke VW T4 en de moderne VW T5. Daarnaast verhuurt Camper Experience ook Ford Nugget campers, en als je een nóg ruimere camper wilt, huur je een Fiat McLouis. Ieder model heeft zo zijn voordelen. Wil je zo’n buscamper huren? Kijk welk campertypes beschikbaar zijn in ons zoek & boek systeem en start meteen met de voorpret voor je vakantie!

zoek campers
Kan ik helpen?

Bel Louise: 030-2232957 of stuur een e-mail

Mail Louise
Originele campers 24/7 pechhulp in Europa Geen reserveringskosten Auto gratis parkeren

VW T2 camper huren
de voordelen

Een retro Volkswagen T2 camper huren doe je natuurlijk vanwege zijn looks! Want met het huren van een T2 camper beleef je het ultieme seventies-gevoel. Onderweg zullen andere weggebruikers en kampeerders enthousiast hun duim naar je opsteken! Zit jij daar even trots achter het stuur. De T2 camper is ook praktisch, er zit bijvoorbeeld een kraantje, koelkast en kooktoestel in. En in onze eigen werkplaats in Montfoort zorgen we heel goed voor deze oude besjes, eh busjes!

poseren op het dak van onze blauwe Westfalia T2 camper

VW T3, T4, T5 camper huren
de voordelen

Een T3 of T4 camper huren zorgt voor hetzelfde, heerlijke gevoel van vrijheid als een T2 camper. Wel zijn deze iets nieuwere bucampers nóg praktischer ingericht en comfortabeler. Ook in deze campers vind je allerlei handige onderdelen als een kraantje, kooktoestel, kachel en koelkast. Alle type T3 en T4 Volkswagen buscampers hebben 2 bedden voor in totaal 4 personen. Ze beschikken over veel bergruimte. Wel zo handig!

Liever een VW T5 camper huren? Dan geniet je van veel comfort dankzij cruise control en airco. En het interieur is spiksplinternieuw!