telephone
mooie smalle weg in Noorwegen waar je met een volkswagen camper je vrijheid tegemoet rijdt

Camper huren Spanje

Wil jij na een korte vlucht direct in je eigen, stoere VW camper door de Spaanse bergen toeren? Dat kan! In Barcelona hebben wij vier compleet ingerichte Volkswagen campers staan. Onze Nederlandse Camper Experience collega haalt jullie, mét camper, van het vliegveld, waar hij ter plekke alles uitlegt. Je reis kan dus meteen beginnen!

 

Volkswagen California & Florida campers
Onze campers in Spanje zijn Volkswagen Westfalia campers type T4 (1996-2003) en T6 (2017). De T4 campers zijn voorzien van een zeer sterke 2.5 TDI motor. Ze hebben airconditioning – wel zo lekker in het warme Spanje – cruise control en airbags. Uiteraard hebben ze alle gemakken van een Westfalia interieur. Bekijk hier foto’s en specificaties.

Ook de VW T6 campers hebben een 2.5 TDI motor, en daarnaast al het comfort van het moderne rijden. Het Florida interieur hebben we samen met een camper interieurbouwer ontworpen, op basis van onze ruime ervaring. Reken dus maar dat hij van slimme en handige gemakken is voorzien!

 

Vliegtickets
De meest gangbare luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Barcelona zijn: Transavia, KLM, Iberia, Vueling en Ryanair. Prijzen variëren sterk per seizoen en hoe lang van te voren je boekt.

 

Ophalen en terugbrengen

In Spanje hanteren we de volgende ophaal- en terugbreng tijden:
– zaterdag staat de camper om 16:00 uur voor je klaar;
– zaterdag breng je de camper uiterlijk om 12:00 uur terug.
Lukt dat niet? In overleg zijn afwijkende tijden mogelijk.

 

Boeken

Stap 1:
Vul op het reserveringsformulier jullie voorkeursdatum in (je kunt ook meteen alternatieven aangeven). Geef bij opmerkingen aan dat je kiest voor de fly-camper optie).

Stap 2:
Zodra je van ons hebt gehoord dat er een camper vrij is, kan je je vliegticket boeken.

Stap 3:
Geef ons jullie vliegtijden door. Dan weet onze Nederlandse collega in Spanje hoe laat hij jullie op moet halen. Laat die vakantie maar beginnen!

 

Buen viaje!

 

Lekker naar Spanje? Nog vragen?
Neem contact met ons op via:
030-2232957 | e-mail