telephone
een rij volkswagen campers die te koop staan

Verkoopshow zaterdag 18 januari. Alle campers €1000,- extra najaarskorting!

Op zaterdag 23 november van 11-14 uur houden we een open dag voor iedereen die overweegt om een Volkswagen camper te kopen. Let op: we hebben meer campers te koop staan dan op onze aanbodspagina staan. Wij hebben onze vloot van 20 Volkswagen Campers uitgestald en er is ruime gelegenheid om samen met ons te kijken welke camper het beste bij je wensen aansluit. Bovendien hebben we ook 1 Fiat McLouis camper en 2 Ford Westfalia Nugget campers te koop.

Je kan al je vragen stellen en uiteraard de campers van binnen en van buiten bekijken. Bij serieuze interesse is er de mogelijkheid een proefrit te maken of de camper op de brug van onder te bekijken. Omdat we dit jaar onze verhuurvloot willen verkleinen staan al onze campers te koop. Daarom hebben we een speciale actie: wanneer je op deze dag een camper koopt krijg je €1.000,- korting op de verkoopprijs en daarnaast een luifel en fietsenrek gratis bijgeleverd!

Wij nemen graag de tijd om je te laten kennismaken met de vele mogelijkheden van Volkswagen Westfalia campers, van de retro VW T3 Westfalia’s tot de moderne VW T5 Florida campers hebben we beschikbaar. Ook kunnen we je de verschillen tussen de diverse types toelichten en kijken welke campertype het beste bij je past.

De koffie staat klaar, dus kom gezellig langs!