telephone
nisty aan het werk om een reparatie uit te voeren in onze VW werkplaats

Jubileumactie: Gratis Total Bus Check t.w.v. €69,- op zaterdag 21 april.

Op zaterdag 21 april willen we iedereen met een Volkswagen bus of camper uitnodigen om GRATIS kennis te maken met onze werkplaats, monteurs en bovenal onze uitgebreide Total Bus Check.

Tijdens deze dag willen we onze kennis en passie voor Volkswagen bussen met je delen. We hebben 3 bruggen met 3 deskundige monteurs voor je klaar staan van 10.00 tot 15.00 uur. De Total Bus Check duurt ongeveer een uur en het unieke aan deze check is dat je zelf mee kan kijken met onze monteurs, zo leer je je bus dus nog beter kennen!

Na afloop krijg je een beknopt rapport mee om thuis rustig te bekijken en indien je wilt kunnen we uiteraard de eventuele gebreken voor je herstellen.  Op dit rapport geven we een grove kosteninschatting aan en je kan eventueel een uitgebreidere kostenraming aanvragen aan de balie na afloop van je Total Bus Check.

Hoe kan je deelnemen? Meld je aan via ons contactformulier en dan plannen we je in op een tijd tussen 10.00 en 15.00 uur. We  vragen je minimaal een kwartier voor je geplande Check aanwezig te zijn en je aan de balie te melden, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen deze dag.

Meld je nu aan! Vol is vol, we hebben slechts ruimte voor 15 Bus Checks!