telephone

CORONA GARANTIE VERHUUR

Vanwege het coronavirus hanteren we de komende tijd aangepaste annuleringsvoorwaarden.

Wanneer je een camper boekt vragen we je tijdens het boekingsproces om aan te geven welke landen je wilt bezoeken. Vul daar in waar je heen wilt.

Je kunt bij ons tot 14 dagen voor vertrek, kosteloos annuleren. Je ontvangt dus alle betaalde bedragen, huur én borg 100% terug. Bij annuleringen vanaf 13 dagen voor vertrek en later, hanteren we onze standaard algemene voorwaarden.

Je kunt kosteloos annuleren tot 14 dagen voor vertrek indien:

  1. Er een lockdown is in de alle landen waar je heen wilt.
  2. Je de landen die je hebt aangegeven niet bereikbaar zijn omdat er een lockdown is in een land waar je doorheen moet. Voorbeeld: Portugal heb je aangegeven als bestemming waar je heen wilt. Spanje is in Lockdown, dus je kunt kosteloos annuleren, want je kunt er gewoonweg niet komen.
  3. Wanneer je in meer dan 50% van de landen die je hebt aangegeven niet kan komen ivm een Lockdown, dan kun je annuleren met volledige teruggave van alle betaalde bedragen.
  4. Je zelf Corona, of 1 van je reisgenoten aantoonbaar is besmet met Corona. Wel dien je dan een recent bewijs te overleggen. We vragen bij boeken dan wel alle namen van je reisgenoten.
  5. Wanneer i.v.m. corona alle campings zijn gesloten in meer dan de helft van de landen die je hebt opgegeven als reisdoel.

Je kunt niet kosteloos annuleren indien:

  1. Wanneer je 5 landen aangeeft waar je naar toe wilt reizen en in 1 of 2 van die landen is een Lockdown, terwijl de andere 3 vrij toegankelijk zijn voor vakantiedoeleinden en geen Lockdown hebben.
  2. Je ziek bent, zonder dat je Corona hebt, dan val je onder de normale annuleringsvoorwaarden.
  3. Wanneer er geen Lockdown is, alle campings open zijn in de landen waar je heen wilt gaan, maar je hebt bijvoorbeeld moeite met het feit dat de horeca dicht is of dat je op bepaalde plekken mondkapjes moet dragen of andere redenen.

Mocht je vragen hebben over een situatie die hier niet is beschreven, neem dan contact met ons op! We doen ons best om er dan samen uit te komen.

Uiteindelijk hopen we dat we komende zomer allemaal lekker op vakantie kunnen tenslotte!!