telephone

Camper huren bij Camper Experience

Camper Experience verhuurt ruim 30 Volkswagen Westfalia campers. Je kunt verschillende modellen campers huren: de nostalgische VW T2, de charmante VW T3 , de degelijke VW T4 of de moderne VW T5 camper. Daarnaast verhuren we ook een aantal Ford Nugget Westfalia’s en als je een nog ruimere camper wilt, kun je een Fiat McLouis huren. Iedere camper heeft zo zijn voordelen. Wil je zo’n camper huren? Kijk welk campertype beschikbaar is in ons zoek & boek systeem en start met de voorpret!

Direct boeken
Kan ik je helpen?

Bel Marijn: 030-2232957 of stuur een e-mail

Mail Marijn
Gratis parkeren Geen reserveringskosten 24/7 pechhulp in Europa Originele campers

VW T2 camper huren

Beleef het ultieme seventies gevoel met het huren van de Volkswagen T2 camper! Wie is er nou níet verliefd op dit charmante retro model? Je zal merken dat de leuke retro T2 een enorme aantrekkingskracht heeft op je omgeving, dus je rijdt met een trots gevoel rond in deze camper. Bovendien is de binnenkant verrassend praktisch: er zit een koelkast en kooktoestel in en je hebt een handig kraantje.

poseren op het dak van onze blauwe retro Westfalia T2 camper
camperverhuur vanuit Nederland, beleef een unieke campervakantie

VW T3, T4, T5 camper huren

Het huren van een T3 of T4 camper zorgt voor hetzelfde gevoel van vrijheid als de T2. Deze campers zijn praktischer ingericht en comfortabeler dan de T2. Daarnaast zitten ook in deze campers allerlei praktische zaken als een kraantje, een kooktoestel een kachel en een koelkast. Alle type T3 en T4 campers hebben 2 bedden voor in totaal 4 personen. Daarnaast beschikken deze campers over veel praktische bergruimte.
De T5 camper zorgt voor veel rijcomfort dankzij de cruisecontrol en de airco. Tevens is het interieur nieuw.