telephone

Corona werkwijze onderhoud & reparaties

Vanwege het coronavirus hanteren we de komende tijd een aangepaste werkwijze. Dit doen we om zowel jou als ons personeel te beschermen. Uiteraard blijven we gewoon, zoals altijd, met plezier je bus(camper) repareren, onderhouden en APK keuren! Het verschil zit ‘m in het brengen en ophalen van je bus.

  1. Wegbrengen: svp zo strak mogelijk bij ons voor op het terrein parkeren of naast het pand in lijn met de bussen/campers die daar al staan. Nadat je de deur op slot hebt gedaan, deponeer je de sleutels in de brievenbus naast de roldeur. Graag in een envelop met naam en kenteken erop. Wij legen de brievenbus meerdere keren per dag. Wat er aan je bus moet gebeuren kan je gewoon via mail of telefoon aan ons doorgeven, zoals voorheen.
  2. Zoals altijd houden we tijdens het uitvoeren van het onderhoud en/of de reparaties contact via mail of telefoon over de voortgang of als er vragen zijn.
  3. Voor zover de werkzaamheden het toelaten werken onze monteurs met handschoenen aan. Na afronding van hun werk desinfecteren zij het stuur, de versnellingspook, de handrem en de deursloten met ontsmettingsmiddel.
  4. Wanneer je bus klaar is, mailen we je de factuur met daarbij het verzoek of je het bedrag voordat je je bus komt halen wilt overmaken, omdat er nu niet gepind kan worden bij ons.
  5. Ophalen van de bus gaat als volgt: wanneer de factuur van de reparatie betaald is zullen we via SMS of e-mail de code van onze sleutelkluis doorgeven. Die zit aan de buitenkant op ons pand, naast de voordeur. Graag goed sluiten na uitnemen van je sleutel.

We hopen dat onze aangepaste werkwijze niet teveel overlast veroorzaakt en dat we jullie op deze manier toch nog van dienst kunnen zijn. Zo houden we ons bedrijf én onze klanten gezond!