APK, Reparaties en onderhoud

Naast camperverhuur en -verkoop, ben je bij ons aan het juiste adres als je (preventief) onderhoud en reparaties aan je Volkswagen camper wilt laten doen. Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen campers. Onze 40 verhuur campers worden reeds jarenlang in onze eigen werkplaats onderhouden door een ervaren en gespecialiseerde Volkswagen monteur. Daarnaast hebben we veel kennis inzake het camper interieur.

Omdat we zelf echte camper liefhebbers zijn, weten we hoe belangrijk het is dat een camper betrouwbaar is, zodat je onbezorgd van je vakantie kan genieten en niet voor allerlei onverwachte storingen komt te staan onderweg. Of dat nu met een gehuurde camper is of met een eigen camper, dat maakt ons niet uit.

Wat kan Camper Experience voor je betekenen?

A.P.K. keuring en onderhoudsbeurten
Je wilt natuurlijk dat je Volkswagen camper in goede staat verkeert als je er mee op stap gaat. Daarom is het verstandig om ruim voor je eerste trip van het seizoen je camper één van onze checks te laten uitvoeren, een onderhoudsbeurt te geven en indien nodig een A.P.K. keuring. Check hier onze Total Bus Check en Total Camper Check.

Motor of versnellingsbak stuk?
Wanneer de motor of de versnellingsbak stuk is, volgt meestal een kostbare reparatie. Daar komt bij dat de kwaliteit van het geleverde werk erg belangrijk is. Daarom werken wij alleen samen met de beste leveranciers en wordt de uit- en inbouw door onze eigen VW specialist uitgevoerd.

Testen en keuren
Preventief onderhoud aan een camper lijkt op het eerste gezicht een beetje overdreven. Maar uit onze jarenlange ervaring blijkt juist dat je beter problemen voor kan zijn dan dat je een probleem hebt onderweg als je op vakantie bent. Buitenlandse garages rekenen over het algemeen hoge tarieven, bovendien kan pech onderweg je vakantiegevoel behoorlijk ontnemen. Erg jammer! Kies daarom voor onze Vakantie Check!

Om onze eigen Volkswagen campers optimaal aan het verhuurseizoen te laten beginnen, doen we buiten het seizoen een groot aantal tests en checks. Dit is ook mogelijk voor jouw camper. We werken een checklist af en doen specifieke testen die normaal niet bij een A.P.K. of grote beurt worden uitgevoerd. Vervolgens worden de resultaten en een eventueel reparatie advies met jou besproken. Jij beslist vervolgens zelf welke reparaties je gedaan wilt hebben. Check onze Total Bus Check.

Deze service kun je natuurlijk ook gebruiken als aankoopkeuring wanneer je een camper koopt bij een particulier, om zo meer zekerheid te hebben dat je geen slechte camper koopt. Helaas komt dit steeds meer voor.

Functioneert alles in het camper interieur?
Wanneer tijdens je trip iets in het camper interieur niet werkt is dit altijd vervelend. Het beste is het dus ruim voor je vakantie alle functionaliteiten te testen. Mocht iets niet werken dan kunnen we je uiteraard van dienst zijn met ons advies of een reparatie. Denk hierbij aan de koelkast, gasvoorziening, watervoorziening, elektriciteit, hefdak doek vervangen of schimmelvrij maken, enz. Check onze Total Camper Check.

Schade gereden?
Wij werken samen met een schadeherstelbedrijf vlakbij ons bedrijf. Omdat we elk jaar diverse schades laten herstellen bij dit bedrijf, kunnen we zeer scherpe prijzen regelen voor onze klanten. Je kunt je camper dus ook via ons laten maken na een schade. Je krijgt uiteraard eerst een prijsopgaaf

Overige services

We leveren, monteren en repareren de volgende zaken:

  • Luifels en fietsenrekken
  • Koelkasten
  • Porta potti toiletten
  • Muggengordijnen
  • Standkachels

Mail of bel ons (030-2232957) voor een prijsopgave.