Specialist in onderhoud van Volkswagen campers Eerlijke kostenraming vooraf Veel onderdelen op voorraad

Specialist in Volkswagen campers

Naast een Volkswagen camper huren, kun je bij ons ook terecht voor onderhoud aan je Volkswagen camper. Onze 40 huurcampers worden reeds jarenlang in onze eigen werkplaats onderhouden door ervaren en gespecialiseerde monteurs. Om het overzichtelijk te maken bieden we verschillende pakketten aan om je bus te laten controleren (zie blokken), daarnaast doen we natuurlijk reguliere zaken zoals APK keuringen, grote en kleine beurten en diverse reparaties.

Natuurlijk zijn we zelf echte camperliefhebbers, dus weten we hoe belangrijk het is dat een camper betrouwbaar is, zodat je onbezorgd van je vakantie kan genieten en niet voor allerlei onverwachte storingen komt te staan onderweg.

Kan ik helpen?

Bel Nisty: 06-21447866 of stuur een e-mail

Mail Nisty

Passie voor VW campers

Nisty van Roekel is onze werkplaatschef met een enorme passie voor VW campers. Nisty werkt al meer dan 20 jaar in de branche, bij Volkswagen dealers als 1e monteur en zelfs als één van de weinige in Nederland als diagnostisch specialist. Hij heeft echt óveral een oplossing voor. Dat kan alleen als je een waanzinnig inzicht hebt in hoe dingen technisch werken, in plaats van trucjes uit een boek te leren. Als je je camper komt brengen, ervaar het dan zelf en maak even een praatje met hem!