telephone
een rij volkswagen campers die te koop staan

Camperstalling

Vanaf 1 oktober 2018 kun je bij Camper Experience naast een Volkswagen camper huren, een VW camper kopen of je Volkswagen camper laten onderhouden, ook je camper bij ons stallen. Het hoeft overigens geen VW camper te zijn, andere merken zijn ook welkom;) Dat kan in de winterperiode van 1-10 tm 31-3, maar als je wilt ook het hele jaar.

Tarieven zijn:

Winterperiode 1-10/31-3: €350,- incl. BTW (obv standaard VW camperbus)

Hele jaar: 1-10/30-9: €450,- incl. BTW (obv standaard VW camperbus)

Voordeel van het stallen van je (Volkswagen) camper bij Camper Experience is dat je terwijl de camper hier staat ook je periodieke onderhoud kan laten uitvoeren of je A.P.K. Dat scheelt weer een keer heen en weer rijden!

Je camper staat veilig en warm in onze hal, want onze monteurs werken in dezelfde ruimte in onze werkplaats. Dus je camper hoeft geen kou te lijden!

In principe gaan we ervan uit dat je tijdens de winterperiode maximaal 1 keer de camper komt halen/brengen. Dat zit dan ook in de prijs. Halen en brengen gaat in overleg en data dienen via e-mail te worden aangevraagd. Wanneer je regelmatig de camper wilt gebruiken gedurende de winter zullen we daar apart een afspraak over moeten maken afhankelijk van het aantal keren halen/brengen.

Bij het brengen van de camper rond 1 oktober zal een klein contract worden getekend, zodat voor iedereen duidelijk is wat we van elkaar kunnen verwachten.

Wij nemen alleen campers aan als zowel de gasfles/tank als de beide accu’s afgekoppeld zijn bij brengen van de camper, zodat de kans op brand uitgesloten wordt. Advies is ook om de vuilwatertank leeg aan te leveren en deze gereinigd te hebben, dat scheelt vieze geurtjes bij ophalen.

Wil je je aanmelden of meer informatie? klik dan hier.